Menu Close

Projektni tim sastoji se od kompetentnih i stručnih osoba koji su od početka sudjelovali u dijelu ili razvoju cjelokupnog projekta. U nastavku navodimo nužne kapacitete za provedbu projektnih aktivnosti.

Četiri djelatnika prijavitelja sudjeluju u projektom timu.

due dilignence

Prvi djelatnik je voditelj projekta dr.sc. Mate Krišto koji je vodio projekte vrijednosti veće od

100 milijuna HRK od kojih su projekti vezani za IKT tehnologije bili vrijedni više od 20 milijuna HRK, dok su ostali projekti vezani za područje financija i računovodstva te provedbu EU projekta. Voditelj projekta doktorirao je na području poslovne sigurnosti, a ovaj projekt vezan je praktičnu primjenu doktorske disertacije voditelja projekta.

Drugi djelatnik je Barbara Dalleaste, struč.spec.oec. Djelatnica je zadužena za: poslove dizajnerske prilagodbe prema zahtjevima tržišta te za poslove marketinških aktivnosti izravno vezanih za komercijalizaciju rezultata istraživanja i lansiranje proizvoda/usluge na tržište.

due dilignence

Treći djelatnik je Marko Dolenec, dipl.ing. koji će biti zadužen za nadzor softverske strane prikazanog rješenja tijekom cijelog projekta te za nadzor dizajnerskih poslova. Djelatnik ima iskustvo u području developmenta (C++, Autocad, Adobe Ilustrator i sl.).

Četvrti djelatnik je Sabina Sačer, dipl.oec. koja je zadužena za istraživački dio vezan za GDPR regulative, za provedbu aktivnosti vezanih za patente i zaštitu žiga te je zadužena za marketinške aktivnosti vezane za izradu marketinškog plana i verifikaciju analize tržišta. Djelatnica je ima bogato iskustvo u utvrđivanju zakonskih normi jer je sudjelovala u provedbi i organizaciji više od 10 projekta iz raznih područja (razvojni projekti i projekti vezani za ESF fondove) te ima preko 6 godina iskustva u poslovima marketinga.

business resilience

Za provedbu post projektnih aktivnosti, odnosno aktivnosti navedenih u dijelu održivost rezultata nakon završetka projekta zadužen je prošireni projektni tim s dodatnim osoba potrebnih za nova tržišta.

due dilignence

Obratite se s povjerenjem!

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.